jednostavno

Navijačka Pavlova u čaši

Evo mene opet s puslicama. Europsko se tek zahuktava, a ovaj desert je crveno bijeli, kao „kockice“ na našim dresovima. Napravite ovaj desert za još zabavnije gledanje utakmica. Osim crveno-bijelih, prepun plac bobičastog voća, inspirirao me da napravim Pavlove u čaši. Kupila sam maline, trešnje i jagode, ali sam se odlučila samo za maline i trešnje u ovim malim torticama. Vi stavite voće po želji.

 

Opet ponavljam da su puslice kupljene, ali sam našla super jednostavan recept za puslice na blogu Just the Cake Cupcake [http://www.justcakegirl.com/puslice/] i definitivno ću isprobati ovaj recept. Hvala Just the Cake girl.

Uglavnom, ako trebate desert na brzinu, imate spremne puslice,  šlag i voće, ovo je desert za vas.

 

1Sastojci:

250 ml vrhnja za šlag

1 vanili šećer

Šlag fix, iako nije potreban jer su tortice u čaši

100 g malina

50 g trešanja

16 puslica

4 čaše

 

Priprema:

Operite voće. Izvadite koštice iz trešanja. Zamutite šlag s vanili šećerom i šlag fixom, ako ćete ga staviti. U svaku čašu stavite malo šlaga, pa malo voća i zatim malo izmrvljene puslice (pola količine). Ponovite voće, pa šlag, pa voće pa puslice. Na kraju stavite malinu na vrh kao ukras. Ohladite i možete uživati u toplim ljetnim danima, utakmicama i ovom super finom desertu.

Uživajte do sljedećeg recepta.

One thought on “Navijačka Pavlova u čaši

Comments are closed.